2014 IVHO Seçimleri Hayırlı Olsun.

wpid-wp-1411111001067.jpegDeğerli Meslektaşlarımız;

Vefader (Veteriner Fakülteleri Mezunları Dayanışma Derneği) olarak Haziran 2003 tarihinde kurulduğumuzdan buyana ülke çapında faydalı bir çok hizmetler yaptık, birlikteliklere vesile olduk. Bu çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi herhangi bir reklama, tanıtıma, PR’a ihtiyaç duymadan sessizce icara ettik. Merkez konseyimiz olsun, oda yönetimleri olsun, bakanlık ve yerel yönetimler olsun mesleği ilgilendiren kurumlarla uyum içinde sadece mesleğe ve meslektaşlara hizmeti, ülkeye fayda üretmeği ilke edindik.

Bu anlamda meslektaşlarımızın sorunlarını, beklentilerini ve mesleki gelişimlerini her platformda hiç bir beklenti olmaksızın gündeme getirdik, savunduk.

Türkiye çapında beş yüze yakın üyesi ile Vefader, meslektaşlarının mesleki, sosyal, kültürel, siyasi vizyonları için özveri ile çalışan bir mesleki dayanışma grubu olma özelliğini muhafaza ede gelmiştir.

Kurucuları ve yönetiminde akademisyen, klinisyen, gıdacı, bürokrat, siyasetçi, işadamı vb. bir çok kategoride kişi barındıran derneğimiz mesleğin ve ülkenin geleceği için faydalı kararlarda destekleyici, ülkeye ve meslektaşlara zararlı olabilecek gelişmeler karşısında da muhalif duruş göstermekten bir an bile tereddüt göstermemiş; ilkeli bir duruş sergilemiştir. Bu tavrı ve hitap ettiği geniş insan kaynakları profili ile resmi ve gayrı resmi kurum, kuruluş ve kişilerin her zaman takdirini kazanmıştır.

Bilindiği üzere 21.Eylül.2014 Pazar günü İstanbul Veteriner Hekimler Odası seçimleri yapılacak.

Bu seçimlere mahsus olmak üzere yönetim olarak bağımsız bir liste çıkarmayı veya mevcut çalışmalardan özellikle birini desteklemeyi düşünmüyoruz. Üyelerimiz kendi özgür iradeleri ile ,demokratik haklarını kullanma adına mesleğimize, meslektaşımıza ve ülkemizin çıkarlarına uygun buldukları herhangi bir listeyi desteklemek üzere oy kullanacaklardır.

Geçen seçim döneminde aramızda olup da Hakkın Rahmetine kavuşmuş bulunan meslektaşlarımızı, meslek büyüklerimizi rahmet ve minnetle yad ederken, İstanbul oda seçimlerinin mesleğimize, meslektaşlarımıza, ülkemize ve Büyük Milletimize hayırlar getirmesini diler tüm meslek camiamıza saygılarımızı sunarız.

Vefader Yönetim Kurulu Adına
Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI